Trainingen

Een training is een uitgesproken mogelijkheid om eens uitgebreid stil te staan bij jezelf en zodoende meer bewustzijn te krijgen op je eigen gedrag, overtuigingen en keuzes.

Naast de individuele begeleiding in mijn praktijk geef ik als free lancer regelmatig trainingen In mijn trainingen ben er op gericht de kwaliteiten van de deelnemers optimaal tot uiting te laten komen.

Vanuit mijn haptonomische achtergrond wil ik de mogelijkheden vooral voelbaar en inzichtelijk maken. Naast de bekende trainingsstructuren gebruik ik bij voorkeur gerichte ervaringsoefeningen, lichaamswerk en meditatie.

Welke trainingen

De afgelopen jaren heb ik allerlei trainingen verzorgd.

Om er een paar te noemen: teambuilding en assertiviteit aan bouwvakkers, gespreksleiding aan fysiotherapeuten, presentatietraining aan de SVB, contact maken aan kappers en schoonheidsspecialisten, communicatieve vaardigheden aan kindertherapeuten in opleiding.

Sinds 1998 heb ik voor de CNV-jongeren een 4 daagse stress preventietraining verzorgd voor allerlei doelgroepen zoals: verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, leerkrachten, gezinsouders, politie etc.

Op dit moment houd ik me bezig met de volgende trainingen:

Training: Buro BalansEren

Stress preventie
Vanaf 2005 hebben we met drie mensen de stress preventietraining van de CNVovergenomen onder een nieuwe naam: “Buro BalansEren”.
Wij verzorgen deze training voor de politie in Midden West Brabant

Training: Horizon Training en Development

Sinds 2003 werk ik als free lance trainer bij het trainingsburo Horizon, gevestigd in Bunnik De deelnemers van de trainingen die bij Horizon gegeven worden komen allen uit het bedrijfsleven.
Voor dit buro verzorg ik een drietal trainingen

  • Persoonlijke Effectiviteit
  • Assertiviteit
  • Persoonlijke Profilering