Werkwijze en aanbod

Een antwoord op essentiële vragen

De start is altijd een intake, waarin we met elkaar kennismaken en we samen onderzoeken wat de kern is van je vraag. Nadat de hulpvraag aangescherpt is, stem ik me af en resoneer ik op de hulpvraag – en op jou als vraagsteller.
Mijn antwoord wordt zichtbaar, hoorbaar en voelbaar. Door mijn houding, beweging, emotie en teksten laat ik je als het ware in je eigen “spiegel” kijken. Via deze ervaring en inzichten krijg je een antwoord op je vraag. De informatie van de afstemming kan werken als inspiratie om dat, wat je eigenlijk al weet, wakker te maken. Een mooie gelegenheid om op ontdekking te gaan naar je eigen innerlijke waarheid. Vervolgens nemen we de tijd voor nadere uitleg en vertaling naar de dagelijkse praktijk. De geluidsopname van de opstelling wordt achteraf naar je toegestuurd zodat je de afstemming nog een keer na kunt luisteren.

Aanbod

Ik richt me op 3 thema’s, de uitwerking van de thema’s lees je op de volgende pagina’s:

  •  Opvoedvragen
  •   Levensvragen
  •   Supervisie

Basispakket bestaat uit 3 sessies : intake, afstemming(en) en integratie. Indien wenselijk kunnen er altijd sessies toegevoegd worden.

Extra:

  • Ik luister: geen therapie, wel alle ruimte voor jouw verhaal.
  • Inspiratie-integratie groep. In een groepje van 3 tot 4 personen onderzoeken we vanuit een ruimere blik vragen uit het dagelijkse leven.

 

Hoe kun je in een korte tijd inzicht krijgen in je vraag zonder dat het een langdurig project hoeft te worden?