Werkwijze en aanbod

het antwoord op essentiële vragen

Nadat de hulpvraag aangescherpt is stem ik me af en resoneer ik op de hulpvraag – en op jou als vraagsteller.
Mijn antwoord wordt zichtbaar, hoorbaar en voelbaar. Door mijn houding, beweging, emotie en teksten laat ik je als het ware in je eigen “spiegel” kijken. Via deze ervaring en inzichten krijg je in ongeveer 15 minuten een antwoord op je vraag. Vervolgens nemen we de tijd voor nadere uitleg en vertaling naar de dagelijkse praktijk. De geluidsopname van de opstelling wordt achteraf naar je toegestuurd zodat je de Afstemming nog een keer na kunt luisteren.

Aanbod
• Kennismaken. Als je mij niet kent, of wil onderzoeken of de Afstemming bij je past, kun je kosteloos een telefonische afspraak maken van een kwartier.
• Eenmalige sessie: voor collega’s die met een concrete hulpvraag komen rondom het begeleiden van een cliënt. Door de manier van werken verschaf ik in 1 sessie helderheid (zie supervisie) Dat geldt ook voor als je even je verhaal kwijt wilt.
• Pakket opvoed vragen en pakket levensvragen. Hiervoor bied ik een serie aan van 3 sessies.

o Eerste sessie staat in het kader van kennismaken, een intake en de hulp bij het formuleren van de hulpvraag.
o In de tweede sessie maken we een eerste Afstemming met integratie naar de praktijk – de Afstemming wordt gemaakt, er volgt uitleg en vertaling naar de dagelijkse praktijk, je kunt vragen stellen. Wanneer de opgedane informatie de tijd heeft gekregen zich te ontvouwen in je leven plannen we een vervolg.
o In de derde sessie is er ruimte voor een eventuele extra afstemming of een verdiepende coaching
• Daarna is het , indien nodig of wenselijk, mogelijk vervolg sessies te plannen.

Hoe kun je in een korte tijd een doorsnijdend inzicht krijgen in je vraag zonder dat het een langdurig project hoeft te worden?